Referenties

Eline is een fijne acteur om mee te werken. Naast dat ze een prettig mens is.
Bereid ze zich goed voor. Ze maakt echt verbinding met de kandidaten in de training. Waardoor kandidaten zich op hun gemak voelen en de echte leerdoelen makkelijker naar boven komen. Door haar sterke inlevingsvermogen hebben kandidaten het gevoel dat ze echt met de denkbeeldige persoon aan tafel zitten. Ook geeft ze praktische tips en observaties mee aan de kandidaat. Zodat deze daar direct mee uit de voeten kan.
Irina Raimondo,  Leeuwendaal

“Eline is een hele fijne trainingsacteur om mee samen te werken. Ze bereidt zich goed voor, leeft zich goed in en stelt het leerdoel van de training voorop. Door haar dienstbaarheid en natuurlijke uitstraling weet ze de deelnemers makkelijk mee te krijgen. In combinatie met haar improvisatievermogen, humor en de juiste dosis  acteer´kracht´, kan Eline met haar spel de training echt meer kracht bijzetten. Bovendien schakelt ze makkelijk ´in´ en ´uit´ haar rol en van de ene rol naar de andere.”
Elsbeth van Beek, eigenaar trainingsbureau Who Else

“Eline is een echte vakvrouw in haar werk als trainingsacteur. Ze begrijpt je snel en stelt het resultaat van de klant voorop. Behalve dat ze een super collegiale collega is, met humor, ontspannen en daarbij een heerlijke rust uitstraalt, is ze ook gedreven en to the point, zodat je ook met minder voorbereidingstijd altijd op haar kunt vertrouwen. Zeg wat je wilt en zij levert precies wat je bedoelt! Ik werk daarom erg graag met Eline in verschillende soorten trainingen.”
Yolanda Wubben Special Trainer, Eigenaar Commotie

“Ik werk nu al ruim anderhalf met Eline Hoebe in haar hoedanigheid als trainingsacteur bij Crisicom. Eline is een professional en heeft het talent om heel snel te schakelen. Ze doet dat met lef, humor en tact. Het is iedere keer opnieuw een bijzondere ervaring om met haar op de ‘planken’ te staan.”
Dick van Gooswilligen, Directeur Communicatie & Marketing, Politie Hollands Midden

“Ik ken Eline als een zeer gedreven en bekwame trainingsacteur met een grote mate van professionaliteit. Altijd op tijd, gedegen voorbereid en goed ingeleefd in haar rol, weet zij deze op een heel natuurlijke manier neer te zetten. Eline speelt geen rol, zij ís het gewoon! In de wisselwerking met de deelnemers is zij duidelijk in haar feedback, maar altijd constructief en respectvol. Bovendien is zij zeer representatief en door haar uitgebreide achtergrond ook heel breed inzetbaar.”
Arnold van Dam, Sr. Consultant Crisismanagement, Crisicom